Levering 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.
HENT NATURENS GAVER SAMMEN
Lev. 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.

BOG
Det første Phaunie eventyr

fra Phaunie
DKK 139,00
I det første eventyr om Phaunierne går Agern Phaunie morgentur i efterårsskoven. Her møder den Brombær Phaunierne, som både spidser tornene og pynter sig. Den møder også sin ven Kastanje Phaunie, som føler sig helt farveløs og slet ikke klar til aftenens fest i hindbærkrattet. Mon det lykkes Agern Phaunie at få opmuntret sin ven, så de kan komme sammen til fest?

Bogen oser af natur og tro på, at alle individer er betydningsfulde. Og så indeholder den også ideer til at hente kastanjer og hindbær i naturen, og anvisninger på, hvordan man kan bruge det indsamlede til nærværende stunder med familie og venner.
Antal
-
+

Højtlæsning fra 4-7 år.
En Phaunie (udtales Favni) er et lille eventyrligt væsen, der bor i skove, krat og haver, i parker og på altaner. Den er ikke større end en tommeltot, og den elsker at gemme sig, men vil i virkeligheden rigtig gerne findes og bruges til noget. Lidt ligesom mennesker.

Bogen 'Det første Phaunie eventyr' taler ind i en af tidens mest sårbare og væsentlige emner om børns selvværd og i behovet for nærvær med naturen.

Phaunier er dem, der hjælper buske, planter og træer med at lave alle de gratis gaver, som vi kan finde og samle i naturen. De passer godt på vores natur, så vi mennesker kan bruge alle gaverne til at lave mad, drikke og dekorationer af.

Phaunier er lidt som nisser – jo mere du tror på dem, des flere er der.

Udgivet 5.3.2024.

Har du set de her?

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde