Levering 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.
HENT NATURENS GAVER SAMMEN
Lev. 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.

Er du vild med natur? Sjove og lærerige spil til dine børn eller børnebørn

Offentliggjort d. 26-07-2023 17:37

Er du vild med natur? Sjove og lærerige spil til dine børn eller børnebørn

De nye Phaunie kort er netop kommet i butikkerne og på mange af landets biblioteker. Der er tre spil i ét: Vendespil, Skraldeper og Fire på Phaunie. Alle tre er lette stikspil, som børn fra 4 år kan være med til. I kan selv skrue op eller ned for snakkene om naturen undervejs.
Hvis du ikke allerede har lært det, så kan du lære det nye ord nu: Phaunie (udtales Favni). Det betyder, den der elsker naturen.

Når I spiller med Phaunie kortene og møder de små eventyrlige Phaunier og alle deres venner (fx edderkoppen, mariehønen, pindsvinet og regnormen), så bliver det bagefter lidt sjovere at gå sammen på jagt efter naturens gratis gaver - og måske tage en hatfuld med hjem og lave mad, drikke eller dekorationer af dem.

Det nye danskudviklede børneunivers Phaunie vokser dag for dag
Du kan fx få plakater med små rim til både børn og voksne. Du kan også få sjove og eventyrlige kort til gavebordene ved fx jul, barnedåb og fødselsdage - og nu også et kortspil. Vi har lavet et samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening, der leverer grejtasker, som alle kan låne på 100 af landets biblioteker. I de tasker ligger Phaunie kortene også.

Vi er i gang med den første højtlæsningsbog om Phaunierne, og hold nu op, det er sjovt at skrive og tegne og se, Phaunie universet folde sig helt ud. Allerede til september kommer der aktiviteter ude i naturen, som alle kan deltage i, og hvem ved, måske kommer der også sjove spil, hvor man skal være fysisk aktiv og lære sammen med Phaunierne. Alt det og sikkert meget mere fortæller vi om senere.

Er du vild med natur? Så er Phaunie den nye måde at formidle eventyrligt på til børn.

Kig efter det nye Phaunie kortspil til sommerhuset, hjemmet, til skolen eller børnehaven. Tre spil i ét - det er da smart både økonomisk og pladsmæssigt!

 

Rigtig god fornøjelse.

 

Hilsen Rikke og Nanna fra

 

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde