Levering 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.
HENT NATURENS GAVER SAMMEN
Lev. 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.
0

SPIL
Phaunie kort - Tre forskellige stikspil

fra Phaunie
DKK 119,00
Sjovt spil til børn. Med disse Phaunie kort kan I spille tre lette spil med de samme kort: Vendespil, Skraldeper og det nye Fire på Phaunie. Vendespil er det samme som huskespil, Skraldeper spilles som Sorteper, og Phaunie på fire spilles sådan her:

Læg de otte Phaunie kort i en rundkreds og resten af kortene i en bunke. Første spiller trækker et kort fra bunken og lægger det på den matchende hjørnetegning på et af de otte Phaunie kort. Hjørne til hjørne. Næste spillers tur. Den, der lægger det sidste kort på en Phaunie, får stikket (i alt fem kort). Den, der har flest stik, vinder. Og trækker man et skraldekort, ja, så er turen tabt og går videre til den næste.
De eventyrlige tegninger giver mulighed for masser af snak om dyr og natur og eventyr undervejs. Alle fra fire år kan spille med. I kan spille to eller flere personer sammen.
Grib eventyret.
Antal
-
+
Vælg størrelse

Phaunie (udtales Favni) betyder 'Den der elsker naturen'. Phaunie er et helt nyt eventyrligt, håndtegnet og dansk udviklet børneunivers.

En Phaunie er et lille eventyrligt væsen, der bor i naturen. Den elsker at gemme sig, men kan virkelig også godt lide at blive fundet og brugt til noget. Der er fx en Brombær Phaunie, en Kogle Phaunie, en Æble Phaunie og en Jordbær Phaunie.

Når I spiller med Phaunie kortene og møder de små væsener og alle deres venner, så bliver det lidt sjovere at gå sammen på jagt efter naturens gratis gaver - og måske tage en hatfuld med hjem og lave mad, drikke eller dekorationer af dem. 

Phaunie gør det sjovt og spændende at gå ud i naturen sammen - grib eventyret.

Har du set de her?

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde