Levering 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.
HENT NATURENS GAVER SAMMEN
Lev. 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.

Links og postkort skal give merværdi for to kundegrupper

Offentliggjort d. 09-04-2023 12:19

Links og postkort skal give merværdi for to kundegrupper

Utraditionelt samarbejde: Eventyrlige illustrationer og sjove rim, der frister til at gå ud i haven, ryger ud til kunder i plantecenters webshop

”Jeg har jo nærmest alle jeres Phaunies i mit plantecenter,” sagde Stig Pedersen fra PlanteCenter Fyn, da han for nyligt mødte folkene bag webshoppen Phaunie.com, som sælger plakater med små eventyrlige væsener, der gemmer sig i naturen og elsker at blive fundet igen.

Mødet blev begyndelsen på et samarbejde, der gavner kunderne begge steder. 

Linker til hinanden
Phaunie linker til relevante sider på plantecenterets hjemmeside under de forskellige plakater, og plantecenteret gør det let for deres kunder at finde sjove plakater, der matcher deres interesse og køb. En Hindbær Phaunie er matchet op med frugt- og bærbuske, en Æble Phaunie med frugttræer etc.

”Det er utraditionelt at give andre firmaer direkte synlighed på egen side og i nyhedsbreve, men da vi begge vil inspirere vores kunder og friste flere til at komme ud i naturen, så giver det god mening at gøre det let for vores kunder at komme i gang i haven. Sæsonen skydes jo i gang nu,” siger Rikke Hedman, der driver Phaunie.com.

Hun mødte Stig Pedersen fra plantecenteret ved den årlige samling for de webshopejere, der bruger Shoporama som platform, og som er et oplagt sted at gøre hinanden bedre og skabe nye samarbejder. 

PlanteCenter Fyn handler kun med danskproducerede planter, buske og træer, og det nære kvalitetsbevidste matcher godt med værdierne hos Phaunie. Omvendt er Phaunie et godt match til plantecenteret, der i det seneste nyhedsbrev skrev til sine kunder: ”Vi vil præsentere dig for noget nyt. Noget virkelig fint. Noget der går lige i vores hjerter,” og ”Phaunie er et lille væsen, men det er også en virksomhed, der understøtter vores kærlighed til naturen.”

Gratis gave og synlighed
Phaunie har doneret postkort med alle 12 Phaunies til plantecenterets kunder, som bestiller frøposer i den kommende tid. Kunderne modtager et gratis postkort med fx en Jordbær Phaunie, en Pære Phaunie eller en Kastanje Phaunie, som de kan sætte i ramme eller bruge som kort. På den måde får PlanteCenter Fyn mulighed for at give en lille gratis gave til sine kunder, og Phaunie får mulighed for at vise en flig af det nye børneunivers frem, så det kan nå ud til så mange have- og naturinteresserede som muligt. 

”Vi er nystartede og har store ambitioner, men vi skal jo begynde et sted, og utraditionelle samarbejder, der giver mening for alle parter, er klart sjovere end at kaste annoncekroner ud i det blå,” siger Rikke Hedman, som har udviklet Phaunie sammen med illustrator Nanna Ernst, der håndtegner alle figurerne.

Se alle 12 Phaunies her: www.phaunie.com – og kom godt i gang i haven med danskproducerede planter hos Stig i PlanteCenter Fyn.

#Samarbejde #Phaunie #PlantecenterFyn #Shoporama #Natur

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde