Levering 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.
HENT NATURENS GAVER SAMMEN
Lev. 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.
0

Vi har ikke fået mange spørgsmål, men her er dem, vi forestiller os, kan dukke op.
Håber, det er en hjælp, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Kan jeg købe Phaunies i en fysisk butik?
Nej, ikke endnu. Vi er et voksende nyt brand, og vi gaber ikke over mere, end vi kan. Derfor foregår al handel foreløbigt i webshoppen. Vi giver besked på nyhedsmailen, når du kan købe Phaunies i en fysisk butik.

Kan man få andet end plakater med Phaunies?
Ikke endnu. Vi er på udkig efter de rette samarbejdspartnere, der også kan have glæde af at inspirere deres kunder til at komme ud i naturen ved hjælp af Phaunies. Vi forventer, at Phaunies dukker op på børnetøj, sengetøj, i puslespil og bøger - og oplagt i undervisningsmateriale. Og sikkert mange andre steder. Vil du gerne bruge Phaunies på dine miljøvenlige produkter, så skriv til os.

Hvordan ved jeg, min bestilling er modtaget?
Du får en e-mail ved bestilling på den mail, du har givet os. Tjek evt. din spam-mappe. Hvis du har ventet og kigget og fortsat ikke modtaget en mail med bekræftelse på din bestilling, så tøv ikke med at kontakte os.

Åh, hvad nu? Jeg kom til at taste forkert.
Skynd dig at kontakte os her, hvis du har tastet forkert leveringsadresse, e-mailadresse eller telefonnummer. Måske kan vi nå at rette det, inden vi sender din ordre. Men hvis ikke, så er du som kunde ansvarlig, hvis der opstår ekstraomkostninger ved levering af din pakke. 

Kan jeg ændre min ordre?
Vi er hurtige til at få vores varer ud af døren, så vores kunder kan få dem i en ruf, så hvis ordren allerede er pakket, så nej. Men hvis du er hurtig og kontakter os på telefonen, så forsøger vi at ændre din ordre +45 20403141.

Jeg glæder mig, men hvornår kommer min pakke?
Vi leverer på 1-2 hverdage. Hvis du mod forventning ikke har modtaget den efter 5 dage, så kontakt os.

Kan jeg fortryde mit køb?
Ja. Privatpersoner har altid 14 dages returret. Du skal sende den ubrugte vare retur i original emballage. Se mere under Handelsbetingelser.

Kan jeg få fri fragt?
Ja, når du køber for mere end 499 kr. Så shop endelig videre her.

Hvorfor ser akrylglasset uklart ud?
Det er blot fordi, du har glemt at tage den beskyttende film af, som beskytter glasset. Det er på begge sider! Glæd dig – din Phaunie står så skarpt, når filmen er taget af.

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde