Levering 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.
HENT NATURENS GAVER SAMMEN
Lev. 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.

HANDELSBETINGELSER for Phaunie.com 

Når du handler på www.phaunie.com, så accepterer du samtidig vores handelsbetingelser herunder.

Oplysning om vores virksomhed

Phaunie ApS
cvr 35810358
Stationsvej 11
8300 Odder
adm@phaunie.com
Telefon +45 20403141

Priser
Priser er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms. Phaunie.com tager forbehold for udsolgte varer, prisændringer og evt. fejl på hjemmesiden.

Bestilling
Bestil varer alle ugens dage. Vi tager ordrerne i den rækkefølge, de kommer ind, og vi pakker og sender ud alle hverdage. Har du kommentarer til din ordre, så skriv det venligst i kommentarfeltet, når du bestiller. Tak.

Bekræftelse
Efter din bestilling modtager du en bekræftelse på den e-mail, som du har oplyst ved bestilling. Hvis du ikke kan se ordrebekræftelsen i din indbakke, så tjek din bakke med spam eller reklamer.

Gavekort
Når du køber et gavekort, så modtager du med det samme en mail med gavekortet inkl. den rabatkode, som modtageren af gavekortet skal bruge, når det indløses.

Betaling
Phaunie.com har indløsningsaftale med Clearhaus og vores betalingsgateway er Quickpay. 

 Vi tager imod betaling med:
- VISA/Dankort, VISA og MasterCard
- Apple Pay
- Mobilepay

Vi opkræver ingen gebyrer, uanset hvilken betalingsmulighed du vælger!
Når du betaler med betalingskort, vil beløbet først blive trukket fra din konto, når varen er sendt fra os.

Sikker betaling med Quickpay
Hos Phaunie.com sker alle kortbetalinger gennem Quickpays krypterede SSL (Secure Socket Layer) betalingssystem. Det betyder, at dine betalingskortoplysninger er beskyttet og krypteret, og at uvedkommende ikke kan aflæse dine kortoplysninger under transaktionen med Clearhaus. Phaunie.com får kun information om, hvorvidt din transaktion bliver godkendt eller ej. Vi har ikke kendskab til dine kortoplysninger.

Levering & fragtpriser i Danmark
Phaunie.com tilbyder levering med GLS enten til pakkeshop, erhvervsadresse eller til din privatadresse. Du bestemmer selv, når du bestiller dine varer, og du får besked på sms eller e-mail, når dine varer er leveret. 

Fri fragt
Vi tilbyder fri fragt med GLS i Danmark ved alle køb over 499 kr.
Ved køb under 499 kr. er fragtprisen 29 kr. til pakkeshop og 45 kr. til hjem- og firmaadresse.
Husk at hente dine pakker i pakkeshoppen inden for den tidsfrist, postbuddet giver dig.
Dine nye Phaunies har ikke fortjent at ligge uafhentede hen.

Leveringstid
Leveringstiden er normalt 1-2 hverdage. Ved sygdom, ferie eller helligdage, eller hvis pakkeleverandøren er forsinket, kan der være længere leveringstid. Under udsalg og i højsæsoner kan leveringstiden også være lidt længere. Skulle du mod forventning ikke modtage din pakke indenfor en uges tid, så kontakt os venligst, så vi sammen kan tracke og få fundet din pakke.

Afhentning af varer
Det er også muligt at hente din bestilling på vores firmaadresse. Du vælger dette ved betaling på phaunie.com. Vælger du selv at hente dine varer, så modtager du en mail eller sms, når varen er pakket og klar til afhentning.
Afhentning kan normalt ske torsdage og fredage mellem kl. 10-15 på vores firmaadresse:
Stationsvej 11, 8300 Odder

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret på varer købt på phaunie.com. Dette gælder, hvis varen sendes tilbage i ubrugt stand og i original emballage. Rammer, der er pakket ud af emballagen, kan ikke returneres. Du står selv for fragtomkostninger ved returforsendelsen af et køb, du har fortrudt. Omkostningerne er 45 kroner som trækkes fra dit kreditbeløb.

Hvis du fortryder dit køb, skal du:
Kontakte os, udfylde den returformular, som vi sender til dig, og pakke dine produkter lige så forsvarligt ind, som da du modtog den - og derefter aflevere eller sende den til:

Phaunie ApS, Stationsvej 11, 8300 Odder

Husk at gemme din kvittering for afsendelse vedr. din returvare. Beløbet for varen bliver tilbageført til dig, så snart vi har modtaget varen, dog ex fragtomkostninger. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, bliver fragten fratrukket den/de returnerede varers beløb. Tilbagebetalingen sker via samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Reklamation
Hvis din pakke og dine varer er beskadiget ved modtagelsen, så kontakt os og send et par billeder med. Vi tager hurtigt hånd om sagen og finder en løsning for dig. Du skal ikke sende ødelagte varer retur, tak. Se link til kontakt nederst på siden.

Personlige oplysninger / Persondatapolitik
Dine personlige oplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail bliver ikke videregivet eller gjort tilgængelige for tredjemand. Læs vores Privatlivs- og cookiepolitik via link nederst på siden.

Copyright
Alle tekster - herunder kategoritekster, titler og produkttekster - samt billeder, design og anden grafik på denne hjemmeside tilhører Phaunie ApS samt Nanna Ernst, hvorfor dele af websitet ikke må sælges, videregives, kopieres eller lign., med mindre det er aftalt med os.

Tvist 
Enhver tvist mellem køber og Phaunie ApS - herunder fortolkning af Phaunie ApS´s handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde