Levering 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.
HENT NATURENS GAVER SAMMEN
Lev. 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.
0

Phaunie i nyt strikkesamarbejde

Offentliggjort d. 18-04-2023 12:58

Phaunie i nyt strikkesamarbejde

 

Køber du garn eller opskrifter på børnestrik hos Tante Hanne, så ryger der et Phaunie kort med i pakken i den kommende tid. Samarbejdet mellem de to firmaer i Boulstrup er opstået hen over frokostbordet i E-hub, hvor de begge har til huse.

”Jeg er stor tilhænger af samarbejder, der giver værdi til alle parter,” siger Rikke Hedman, der er den ene af de to kvinder bag Phaunie, hvis forretningsmodel bygger på samarbejder med folk, der deler nogle af de samme værdier omkring bæredygtighed, nærvær og samvær.

 

Hanne Rye, der har webshoppen www.tantehanne.dk sender massevis af varer ud hver dag, og når hun sender et eventyrligt kort med ud til sine børnestrik kunder, så føles det som noget ekstra.

”Det fine strik til børn skal jo ofte gives som gave, og så er det dejligt, at vi kan give vores kunder så fint et kort med, som de kan bruge,” siger hun.

 

Kunderne får et gratis kort, Tante Hanne får mulighed for at give noget ekstra til sine kunder og Phaunie kommer i hænderne på endnu flere folk, så de kan lære det nye univers af eventyrlige væsener at kende – og blive inspireret til at gå sammen ud i naturen.

Hvis du også vil se mere til de 12 Phaunies, så kig ind på siden www.phaunie.com

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde