Levering 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.
HENT NATURENS GAVER SAMMEN
Lev. 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.

Børnehavepakke

fra Phaunie
DKK 1.745,00
Leg og lær med Phaunierne. 20% rabat på børnehavepakker!
I får to bøger, to spil, en inspirationsfolder med masser af ideer og 12 Phaunie kunsttryk i A4, som I kan hænge op i børnehaven, evt. sætte i ramme eller laminere og tage med udenfor. Gør det eventyrligt og lærerigt at gå på opdagelse med børnene i naturen.
Læs rim og digt historier. Brug sanserne, find mønstre og tæl, byg pinde-portaler og tal om, hvordan naturens forskelligheder har betydning for hinanden. Hent og brug naturens materialer til mad, drikke og dekorationer.
Grib eventyret om Phaunierne med dette materiale, der understøtter naturformidling både ude i naturen og hjemme i børnehaven.
Køb med EAN nummer og læs mere om børnehavepakkens indhold nedenfor. Normalpris: 2184 kr.
Antal
-
+

BOG
I ’Det første Phaunie eventyr’ går Agern Phaunie morgentur i efterårsskoven. Her møder den Brombær Phaunierne, som både spidser tornene og pynter sig. Den møder også sin ven Kastanje Phaunie, som føler sig helt farveløs og slet ikke klar til aftenens fest i hindbærkrattet. Mon det lykkes Agern Phaunie at få opmuntret sin ven, så de kan komme sammen til fest?
Bogen oser af eventyr, natur og en tro på, at alle individer er betydningsfulde. 
Højtlæsning 4-7 år.

KORT SPIL

I kan spille tre lette stikspil med de samme kort: Vendespil, Skraldeper (som Sorteper) og det nye Fire på Phaunie. Spillet er spækket med sjove dyr og Phaunier og giver mulighed for masser af snak om dyr, natur og eventyr undervejs. 
Kan spilles af 2-6 personer.

KUNSTTRYK

Kraftige kvalitetsplakater med sjove rim. Kig på de finurlige væsener, læs rimet og snak om de gaver, de giver og hvor de gemmer sig. Gå ud og find kastanjer, agern, brombær eller æbler, digt eventyr med figurerne derude og tag hjem i børnehaven og lav mad, drikke eller dekorationer med det, I har samlet.
I børnehavepakken er kunsttrykkene i A4 (uden rammer).

INSPIRATIONSHÆFTE
Her er masser af konkrete ideer til at skabe leg og læring med Phaunierne. I kan fx lave sankeposer, bygge små pindeportaler, der viser, I gerne vil i kontakt med Phaunierne, der ellers gemmer sig godt ude i naturen. I får også ideer til at skærpe sanserne med en sanseamulet, tælle og tegne og lege med former fra naturen, og så har folderen også et par ideer til at dekorere med naturens/Phauniernes materialer.

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde