Levering 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.
HENT NATURENS GAVER SAMMEN
Lev. 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.

Er du vild med natur? Og kan du lide at spille sjove og lærerige spil med dine børn eller børnebørn?

Offentliggjort d. 26-07-2023 17:37

Er du vild med natur? Og kan du lide at spille sjove og lærerige spil med dine børn eller børnebørn?

Så kig efter de nye Phaunie kort, der netop er kommet i butikkerne og på mange af landets biblioteker.
Der er tre spil i ét: Vendespil, Skraldeper og Fire på Phaunie. Alle tre er lette stikspil, som børn fra 4 år kan være med til. I kan selv skrue op eller ned for snakkene om naturen undervejs.

Når I spiller med Phaunie kortene og møder de små eventyrlige Phaunier og alle deres venner (fx edderkoppen, mariehønen, pindsvinet og regnormen), så bliver det bagefter lidt sjovere at gå sammen på jagt efter naturens gratis gaver - og måske tage en hatfuld med hjem og lave mad, drikke eller dekorationer af dem. 

Det nye dansk udviklede børneunivers Phaunie vokser dag for dag
Du kan fx få flotte og sjove plakater til både børn og voksne i flere forskellige størrelser. Du kan også få sjove og eventyrlige kort til gavebordene ved fx jul, barnedåb og fødselsdage - og nu også et kortspil. Vi har lavet et samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening, der leverer skønne grejtasker til landets biblioteker, som alle kan låne. I dem ligger Phaunie kortene. 

 Snart kommer der nyt om masser af Phaunie aktiviteter ude i naturen, som du allerede fra efteråret kan deltage i sammen med din egen og andre familier. Mere om det samarbejde følger..

Vi er også i gang med den første højtlæsningsbog om Phaunierne, og hvem ved, måske kommer der sjove spil, hvor man skal være fysisk aktivt, før vi aner det.


Eventyrlig naturformidling for børn - det er lige Phaunie.

Kig efter Phaunie kort til sommerhuset, hjemmet, til skolen eller børnehaven.


Rigtig god fornøjelse.


Hilsen Nanna og Rikke fra

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde