Levering 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.
HENT NATURENS GAVER SAMMEN
Lev. 1-2 hverdage og fri fragt v/ køb over 499 kr.
0

Om Os

Phaunie betyder ‘den der elsker naturen’.

Vores vision er at få børn og deres voksne til at interessere sig for naturen. 
Jo bedre vi kender og elsker naturen, des bedre vil vi passe på den.
Nogle arbejder på den store politiske klinge for at redde planeten (og heldigvis for det), mens vi arbejder på det helt nære personlige plan. Men vi har samme fokus. Vi skal passe bedre på vores jord.

Og så er det jo fuld af eventyr og gode oplevelser at opdage naturen. Der er så mange traditioner og minder forbundet med at gå ture, indsamle og skabe noget sammen af naturens materialer uanset om det er til mad, drikke eller dekorationer. Dét vil vi gerne holde fast i.

Vi vil skabe gode eventyrlige historier med Phaunies i et smukt, æstetisk design og med bæredygtigt merchandise, der kan åbne døren til naturen. 

Vi begynder i det små. Vi har plakater med og uden trærammer på hylden samt postkort. Og vi har en bog på vej. Vi har allerede godt gang i dialog med partnere, der vil lege med os, så vi kan udvikle læringsmaterialer og aktiviteter i naturen med Phaunies som udgangspunkt. Og vi håber på mange forskellige legekammerater, der kan se muligheder i konceptet.

På sigt kan der komme tøj, sengetøj, penalhuse, brevpapir, kopper, spil m.v. på hylderne. Der er så mange muligheder, men lige til en start afprøver vi konceptet og fornemmer, hvordan store og små tager i mod vores Phaunies. Hvis de bliver taget godt i mod, så er vi klar til at vokse os langt ud i verden. Det lover vi!

Vi ved, vi har en vigtig opgave i at inspirere børn og voksne til at gå ud i naturen. Kun ved at have en tæt relation til naturen forstår vi, hvilken betydning det har, at vi passer på den.

Naturens gaver er nærmest uendelige, og sådan føles vores muligheder derfor også.

Hvem er vi?

Nanna Ernst er illustrator og designer. Hun tegner alle vores Phaunies i hånden og bliver ved med at komme med nye streger og ideer. Hun har lavet grafik til massevis af tv-programmer igennem sine mange år på DR (Bl.a. Den store bagedyst og Bonderøven). Hun er vild med silke og trylleskovens hemmeligheder, og så glemmer hun heldigvis tiden, når hun burer sig inde i sit fortryllende atelier.

Rikke Hedman er forlægger og udvikler. Hun skriver alle vores rim om de små væsener, og så er hun projektmageren, der samler trådene. Hun har opfundet og produceret en del tv-programmer (Bl.a. Bonderøven) og har lang erfaring med redaktionel ledelse på flere platforme. Hun er lidt af en jubeloptimist, elsker at tænke stort, og så brænder hun for at inspirere til et bedre liv.

Vi er et stærkt team, og vi glæder os over at knokle for at få Phaunies ud over stepperne. 
Det er både sjovt og berigende. Det giver mening.

Vi håber, at vores ønske om at skabe en inspirerende platform lykkes, så flere får glæde af naturen og lyst til at passe på den.

Nanna Ernst og Rikke Hedman 

Copyright 2022

 

 

 

Designet og udviklet af Gelinde
Designet og udviklet af Gelinde